Ještě víc

Ještě víc

Anotace: XXX

Morálka klesá však stále žije
Srdce mě bolí a stále bije
Ruce mé se snaží zahrát ty party
Osud mi rozdává špatné karty

Žiju a další časy se mění
A Já přihlížím tomu děsnému dění
Výčitky svědomí a velkému klení
Nepomůže ničemu stejně se změní

Pravdu říci komu bych prospěl tím slovem
Klamu a přehlížím toho, kdo je mi roven
Ona však stále s tím morem tu žije
Třeba mi odpustí jinak skončí to hrobem

Jejich zbraně, jejich cíle
Zbytečné dálky a nekonečné míle
Zapoj trochu mysl a přidej i své píle
A jak to všechno skončí to zas v dalším díle

Vize mé v dálce dále mi běží
Já zrychluji, ale krok už dělám stěží
Pohledem nahoru zjistím, že sněží
A moje duše rázem tu leží

Jsem sám a sice nejsem tím rád
Však pozor Já znovu musím hrát
Tu šílenou hru den co den musím ti ji dát
Už nemám snad nic, co bych ti chtěl přát

Teď bych si dal RUM nebo *-RUM??
Autor Breg, 17.04.2008
Přečteno 215x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí