PŘÁNÍ

PŘÁNÍ

Anotace: - - -

Sbírka: Směsice všeho

Nemám pro tě žádný dar,
ani nechci ti jej dát.
Chci ti pouze slovem svým
k narození tvému přát.
Jak to bývá?
Dlouhá léta?
Hodně zdraví?
Vše co chceš?
Běžné, otřepané fráze.
Někdy se v nich skrývá lež.
Přála bych si...teda tobě,
barevné sny bouřlivé.
Aby jsi měl po čem toužit.
Toužení ti přeji tvé.
Pak ti přeji klidný spánek,
abys měl někoho rád,
ta láska, ať je jako vánek,
abys nechtěl utíkat.
Pak ti přeji klidnou duši
a usměvavé svítání
úsměv, ten každému sluší.
Dál ti přeji...vnímání.
Né ušima, né očima,
tyhle smysly oklamou.
Bytostně vnímej a buď sbohem.
Končí slova, končí přání.
Padla noc nad Ostravou.
Autor Silvie, 18.04.2008
Přečteno 233x
Tipy 2
Poslední tipující: Taog, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí