Okno

Okno

Opuštěné okno uprostřed noci,
snad symbol mé bezmoci.
Hledím na něj smutně,
působí tak hrůzně.

Prázdné okno beze skel,
brána volající do pekel.
Cítím nepříjemný pach,
snad neznamená duše mé krach?

Nemyté okno plné vzpomínek,
co zažehly v srdci ohýnek.
Ohýnek zaplál, však náhle zchlad
a já zase měla hlad.

Rozbité okno mých snů,
kolik jsem už ztratila dnů?
Věčně jen sedím před tebou,
jenže má slova nikam nevedou.
Autor Barbara Smílová, 21.07.2005
Přečteno 496x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí