Na konci duhy

Na konci duhy

Anotace: ...somewhere,over the rainbow......

Tam někde na konci duhy,
kde se obracíme v prach.
Snad tam nás čeká život druhý,
tam, kde se slova ztrácí ve větách.

Snad tam shledáme se po čase,
jenž jsme si byli vzdáleni,
však otazník je v otázce:
"Jaké si dáme znamení?"

Nevládnem denímu dění,
a tak posílám Ti otázku,
co když nás ten čas změní,
a my se už nepoznáme ani podle obrázku?

Co když ztratili jsme pouto,
jež nás dříve pojilo?
A co když se nenajde už nic,
co by nás znovu spojilo?

A tak příteli, ptám se tě
(no ano,ptám se tebe):
Vzpomínáš, jak těžce ti bylo na světě?
Proto mě teď hlídáš z nebe...

Kdo ví, kdy neštěstí svede nás?
Kdo ví, kde skončil náramek pro štěstí?
Už jen vzpomínky mám v srdci - aby mi je nevzal čas.
Z nás dvou ty znáš osud - tak pověz,co věští.

Tam někde na konci duhy,
tam, kde oči už nebrečí,
tam, kde nás čeká život druhý,
tam, kde se duše cítí v bezpečí.

Tam někde na konci duhy,
tam, kde čas nestárne,
tam, kde nás čeká život druhý,
snad tam se jednou setkáme!!
Autor Sana.sorrow, 18.04.2008
Přečteno 309x
Tipy 17
Poslední tipující: W.O.K.O., fuu, Marfuša, Vlk v rouše, Anejet, WhiteSkull, Psavec, Lacosta1
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásná básen, nejvíce mě opoutaly poslední dvě sloky :o)

27.08.2008 15:53:00 | W.O.K.O.

krásná básnička, obdivuhodná ... přesně ty otázky s otazníkem si často kladu, ale to asi my všichni ... ;o)

20.04.2008 17:26:00 | AyA Ones

Moc, moc krásně napsané. Moc nádherné

19.04.2008 21:10:00 | Anejet

tam někde
na konci duhy
svítá naděje...

krásná báseň

18.04.2008 20:00:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí