K čemu se člověk hodí ...

K čemu se člověk hodí ...

Anotace: ....moudro....

K čemu se člověk hodí, když mu je ... ?
Už nechce přestavět svět,
už mívá občas vnuka a kukačka mu
pár let ještě kuká.

K čemu se vlastně hodí?
Někdy někomu trochu míň i víc škodí.
Je ještě rovný jako smrk
a někdy už bolí záda.

K čemu se člověk hodí?
Jednou za život projet se námořní lodí,
chtěl by vidět sopky i pyramidy, možná najít
i kus zlata a často vedle nás něco chátrá.
Autor Hančí, 23.09.2004
Přečteno 602x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí