Ledová královna

Ledová královna

Anotace: bez citů a bez nadějí...

Místo srdce kousek ledu,
Místo duše temnota.
Po smíchu s příchutí medu,
Zůstala jen prázdnota.

Vyměnila svoje hračky,
Za ledové království,
Místo pravdy lživé frašky
A promlčená tajemství.

Nepláče, když je malá,
nic jí za to nestojí.
Kdysi dávno se snad bála,
Však teď už se nebojí.

Bez citu a bez naděje,
Cupitá dál osudem,
Jako jediná tu po nás zbyde
V časech, kdy mi tu nebudem.
Autor Sana.sorrow, 19.04.2008
Přečteno 262x
Tipy 7
Poslední tipující: Jahodová kopretina, Marfuša, LuciAngel, Jana.Amálka, PoeziGirl, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá, líbí se mi.

19.04.2008 13:02:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí