Dnes

Dnes

Anotace: A tohle je nedodělaný text k mé písni

Sbírka: Směsice všeho

Stéká déšť po kapkách
na skle se třpytí
pocity krouží tmou
lítají dokola, kolem mne
o stěny naráží
stojím tu bezbranná
tak který mne chytí
touha, či zoufalství,
samota, smutek, či šílenství,
splín na mne doráží
chladný jak sníh...

Kolik je zoufalců
toužících, smutných,
v samotě mlčících,
bez lásky, bez něhy, bez tepla,
pravého přátelství
kolik ztroskotanců
za živa ztuhlých
bez moci pohnout se,
cokoli vykonat, učinit,
vzepřít se v poddanství
pocitů svých...
Autor Silvie, 19.04.2008
Přečteno 262x
Tipy 4
Poslední tipující: vodnař, Caracol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí