Maminko

Maminko

Anotace: Ke dni matek

Vždy jsi měla talent
na to, abys poznala,
co udělat a co říci,
když v naší rodině
vzniklo nějaké nedorozumění.

Rozdávala jsi lásku,
aniž bys očekávala cokoli zpět,
starala ses vždy nejdříve o nás
a teprve potom jsi myslela sama na sebe,
dokázala sis se vším poradit
a vyřešit každý problém.

Vím, že to někdy bylo těžké,
ale Ty ses nikdy nevzdala.

Zasloužíš si obrovské díky
a ten nejkrásnější Den matek.
Autor SWEET13, 19.04.2008
Přečteno 1389x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí