Copatá

Copatá

Anotace: nohu pres nohu...

Dívky zapletly si vlasy v cop
- u mne nechala sis stužku –
a pro své velmi různé povahy
tempa zvolnily
- nechala sis u mne úvahy
co nás spojilo
a hnalo zase pryč
“Křič”
řekla ti prý dáma
ve stánku s kvetinami
prý tvými tmami
zlými
zvoní ti zvonky.

/Nohu přes nohu
a ty si budeš hrát
přitom ta tvoje hra
na jiným písku staví
a pak te proste zbaví
všech ohledů a slov/

Nechala sis u mne úvahy
že pro ty velmi různé povahy
ztratila si svoji stužku
na pomezí težkých dob.

A dívky? Zapletly si
vlasy v cop.
Autor Franti, 19.04.2008
Přečteno 187x
Tipy 4
Poslední tipující: spare, fialová, adida
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí