Kazimíru Kaszperovi

Kazimíru Kaszperovi

Anotace: No, pro stanovení diagnózy u psychologa dobré.

Moucha v lucerně
jen pro mne
zní jako symfonie
Jen já rozlišuji
vůní půdy
žluté
černé úrodné

Do morku kosti
nasáklá vztekem
pro mlaskání kočky v mléce
neslyším zvuk
tvého hlasu
Mé nitro hlodá
cinkot lžičky
v šálku
a sousedovo
škubání v levém oku

Pokud vidíš stejně
napiš mi o tom
Pokud je v tobě všechno jinak
prosím
alespoň na chvíli
na den nebo dva
půjč mi tvůj život
oplatím ti životem
Autor Yolca, 19.04.2008
Přečteno 245x
Tipy 10
Poslední tipující: shakespeares, Marfuša, HarryHH, Psavec, Šerák, Pišák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Závěr je pompezní. Díky, že píšeš

13.06.2008 09:41:00 | Marfuša

... jsme svým způsobem všichni magoři ...:-))
ale pokud se v tom moc nepitváme .... - žít se s tím dá ...'!!

20.05.2008 13:43:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí