Krabička cigaret

Krabička cigaret

Anotace: ..............

Krabička cigaret,
prázdně depresivní,
pro kuřáky nekončící,
jak moje /nehlava/ hlava,
dopité /plné/pivo,

klid neklid lidí,

spěch společnosti,

rychle pospícháme,

čas jsou peníze,
peníze je čas,

(kde je láska)

pojďte se milovat,
za sex zaplatíme,

potom zase,
do práce se vrhneme….

zdi máme postavené,
nad mraky vstoupají,
samotnému bohu,
do oken se dívají,

/////////////////////////////////

konec života,
jaký máme…..

dáme se do díla…

zboříme věže,
co tady stojí,
tady mezi,
ohromné sloupy,
lidského napětí,
kde to tady koluje,

paradoxy tady máme,
pořád se mění,
ty situace naše,
co v duši máme.
Autor Vlk v rouše, 19.04.2008
Přečteno 289x
Tipy 19
Poslední tipující: Šerák, Lachailla, s.e.n, její alter ego, Severka, už ne pernikova princezna, Psavec, come-past, Princezna.Smutněnka, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

20.04.2008 11:19:00 | Lachailla

:o)

20.04.2008 11:19:00 | Lachailla

peroxidem na paradoxy /třeba jim vypadaj vlasy na potahy auta z bazaru/

19.04.2008 23:20:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí