Ani kapka krve

Ani kapka krve

Anotace: ....pro začátek trocha pesimismu...

Domů se vracím pozdě k ránu
A chodníky uschly už od rosy
Courám se bosa mokrou trávou
Kdo za mě osud můj odprosí?
Tráva je ostrá tak brzy zjara
Ráda těm, co jdou kolem, ublíží
Čím víc to bolí ona se směje
Nemá ráda ty, co moc se přiblíží.
Je to stále stejné, stejné jak prve
Podřežu si žíly bez kapky krve.

Doma pak uléhám na postel svou
Dospat chtěla bych probdělou noc
Však nikdo mi nepřeje zavřít oči
Každý hned ukrást chce mi moc.
Jednou pro všechny jsem póvl
Pak něco dokážu, král jsem sám
Nikdo z vás neví, jak křivda bolí
Že o ni nestojím, tak přísahám.
Já chtěla bych život lepší než prve
Jinak podřežu si žíly bez kapky krve.

Probouzím se až když den končí
Z domu vždy vycházím za tmy
Když všichni bez důvodu se veselí
Pro mě je rázem svět špatný.
Jak něco mám je dům plný přátel
Pak ztratím to a zas se vytratí
Jak pávy je poznáš dle krásy šatů
Ale úplně stejní jsou nahatí.
Už nikdy to nebude lepší než prve
Tak podřežu si žíly bez kapky krve.

Kdo dělá, že nic nevidí, sám sebe tak klame
Lidé jsou plni závisti, srdce zalitá mají v ledu
Jak pijavice vysají tě a potom mrtvou odhodí
Ač všichni nejsou takoví, rozeznat je nedovedu.
Tak už řežu se do žil bez kapky krve...
Autor žabka.kikis, 19.04.2008
Přečteno 378x
Tipy 3
Poslední tipující: Vampyrella, Alan Black
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, ta je dobrá, Tin, je mi z ní jde trochu mráz po zádech.

04.05.2008 15:20:00 | Miiemu

Dlouhý,hezký. Vítám tě :)

19.04.2008 21:51:00 | Anejet

...Hóódně pesimistická...Ale dobrá

19.04.2008 19:18:00 | Alan Black

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí