Holce z děcáku...

Holce z děcáku...

Anotace: ...a pár zúčastněným myšlenkám, co způsobily jen tržnou ránu na srdci...

Sbírka: Zeď popsaná proti svojí vůli, Zeď popsaná proti svojí vůli I

Jak asi žijí, doufají, fantazírují děti z dětského domova? Znám jednu takovou...
-------------------------------------------------------
**************
Holce z děcáku*
**************

Za okny Ti vyrostl celý svět, byl nevinný.
Slyšíš, jak si o něm holky večer špitají, mají ho rády.
Zeptej se - jaké je v něm uletět? A nemít ruce od hlíny?!
Vždyť mají ho rády! A chtějí si hrát.
Mají ho rády - jsou ještě hloupé. Není tak docela nevinný.
Jen se podívej - točí se k nim zády! Dovede leccos brát...
Za okny Ti vyrostl velký svět - sedíš uvnitř květiny.
Víš, že umí leccos vzít, že dovede též dát...
Sedíš tiše jako pěna - v nitru těch dlouhých let.
Stěnami bolu obklopena, ale máš, cos chtěla.
************SVŮJ VLASTNÍ SVĚT***
Autor Jasmin de Paris, 22.07.2005
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Perfektní!

27.11.2009 21:57:00 | loveSKA

znal jsem taky jednu.jmenovala alenka. nevím kam se ztratila a kde se toulá? kde teď nosí na čele napsaný "holka z děcáku"? vím že se za to nestyděla ( a neměla ostatně proč ) vím jen , že se toho bála jen těch dvou slov, co ji otrávěj život a ona ho bude muset začít stavět znovu... možná to není úplně k věci, ale zase jsi vytáhla jednu vzpomínku. díky
100

09.10.2005 12:15:00 | kulishak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí