Snad se nepoznám

Snad se nepoznám

Anotace: ...

Píšu tvé jméno po sklech vlaků
Snad v dechu jen jsi opravdový
Kdo zná tě tak, že mi to poví
Vím, chodíš spávat do oblaků

Tak přitisknu ti růži k hrudi
Snad její marnost k tobě sluší
Povzneseš, pak tvá slova zkruší
Já chci být sluncem, jenž tě budí

Padej si z výšky, zachytím tě
Jsi nevinný, však nejsi dítě
Snad soumrak zná, co v tobě mám

Dívat se v tebe nemám právo
Miluji víc tě, než je zdrávo
Snad se v tvých očích nepoznám
Autor Anima de Vries, 19.04.2008
Přečteno 342x
Tipy 13
Poslední tipující: Flamy, 0-0, prostě Zuzana, Vlk v rouše, Psavec, janewe, Šerák, s.e.n
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělé, tleskám, přijde mi taková...valčíková

20.04.2008 18:21:00 | prostě Zuzana

krásné:)

19.04.2008 20:29:00 | Šerák

Docela mně ta báseň okouzlila svými obraty a touhou.

19.04.2008 20:20:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí