Můj krásný anděli

Můj krásný anděli

Anotace: ...

Neplakej už můj krásný anděli,
tvé tváři slzy nesluší,
moc toho času jsme neměli,
cítím jak tvé srdce rychle buší.

Tak neroň už pro mne své slzy,
a přestaň s tím prosím hned,
možná setkáme se brzy,
možná za pár let.

Miluji tě,
chci jen říci,
neplakej prosím,
zapal svíci.

V srdci mě navždy měj,
jen o tohle tě žádám,
na mou lásku vzpomínej,
teď ti sbohem dávám.

Můj krásný anděli...
Autor Anejet, 19.04.2008
Přečteno 216x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, radexk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí