Krásná voda červená

Krásná voda červená

Anotace: ...

Do studené chladné vany,
napouští se voda,
kapky krve z rány,
více tahů je škoda.

Nádherná voda červená,
krví z rány zkalená.

Pár tahů stačí,
už nechci, už toho bylo dost,
ale něco mě do toho tlačí,
" udělej to ještě, jen tak pro radost "

Prosím už ne,
Přesvědčuje více a více,
svírá se mi srdce,
nemůžu dýchat, bolí mě plíce.

Nádherná voda červená,
krví z rány zkalená.

"Jen ještě jedno říznutí,
vždyť to není moc,
nikdo tě tu nenutí,
abys tu byla celou noc.

Jen jeden tah,
víc nemusíš,"
mám strach,
strach, že mě donutíš.

Dobrá tedy,
ještě jednou,
ale už naposled,
pak chci se zvednout.

Nádherná voda červená,
krví z rány zkalená.

Poslední tah,
poslední šance,
život v smrt se obrátil,
míč už je v brance.

Není návratu,
neměla poslouchat,
chtěla se ještě nadechnout,
srdce chtělo si ještě zabouchat.

Nádherná voda červená,
krví z rány zkalená.
Autor Anejet, 19.04.2008
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Beruško, jestli máš tvýhle myšlenky, tak by sis o tom asi měla s někým promluvit... sebedestrukce je svinstvo! ... a vnitní hlasy, které k té sebedestrukci nabádají to je fakt průser a hnus!
Jen doufám, žes tohle téma otevřela náhodou a né proto, že Tě to trápí...
Každopádně držím palce! :o)

23.04.2008 13:17:00 | Hannazka

Silná báseň, poutavá a krásná ... nevím, jak si přišla na tento nápad, ale opravdu, báseň je velice vyvedená.

20.04.2008 17:18:00 | AyA Ones

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí