Kéž by se dal vrátit čas

Kéž by se dal vrátit čas

Anotace: pro Ondru...nejlepšího přítele z dětství...

Bejt tak zase malá
Holka
Co s klukama si hrávala

Kéž by se dal vrátit čas...

Bejt tak pár let zpátky
S problémy
Tý mladý nevinný lásky

Kéž by se dal vrátit čas...

Bejt tak malá holka
S malým klukem
Najít ametyst
Co dostala sem od něj
Na památku

Kéž by se dal vrátit čas...

Bejt tak zase dítětem
A hrát si s asfaltem
A hrát si s ohněm
A s tím malým klukem

Kéž by se dal vrátit čas...

Bejt tak zase malá
Naivní a nevinná
Života neznalá
Nejšťastnější dívenka

Kéž by se dal vrátit čas...

Bejt tak zase malá holka
A učit se plavat
S tím malým klukem

Kéž by se dal vrátit čas...

Bejt tak pár let zpátky
S problémy
Tý nevinný lásky

Kéž by se dal vrátit čas...

Bejt tak zase malá
Holka
Co s klukama si hrála

Kéž by se dal vrátit čas
Bejt malý děti zas
Být zase spolu jen
A neopustit ten náš sen

Kéž by se dal vrátit čas...
Proč to nikdo neumí...
Autor Aniška, 20.04.2008
Přečteno 407x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka, kejtyyy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdyby je hnusný slovo proto sem použila kéž...zní to líp...
já si na nic nestěžuju..jen vzpomínám jak tenkrát bylo krásně..ráda bych si to zopakovala..ale to už se nikdy stát nemůže...

23.08.2008 00:52:00 | Aniška

Kdyby je hnusné slovo... A sama ho též tak často používám :(( Doufám že mě chápeš... Malá už nejsi ale stará taky ne, nikdy se dopředu nedozvíš co se věechno může ještě stát...A kdyby nestalo-- Třeba to tak mělo být, kdo ví? V každém případě Ti moc držím palce...

23.08.2008 00:47:00 | kejtyyy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí