Absinth

Absinth

Anotace: Jsi sklínka, kterou jen láska naplní...

Absinth se prohání mou zpěněnou krví,
v níž ještě cítím tvoje hormony
Naplň mě, vyprázdni - proto jsem tady
Pospěš si, než mě bolest dohoní
Ta stejná bolest, co vráží do mých spánků
Jako bych měla na kahánku
Jako by život všechno vzdal
A já - ač stále silná a nezávislá
Najednou nemohu jít dál...
Až tahle noc skončí, otoč se za mnou
Řekni, co jsi to se mnou udělal
Že moje očí sklí se jak po marjánce
Že moje srdce bije stokrát rychleji
Že tenhle absinth nade mnou nemá žádnou moc
Že chtěla bych zemřít - raději
Řekni, proč je ve mně tohle horko
A proč mi touha nedá spát
Řekni, že tohle všechno nic neznamená
Stejně tě budu milovat
Stejně na tebe budu myslet
Stejně se sotva svých snů vzdám
Nedokážu tě vypotit ze svého těla
Pořád poddávám se vzpomínkám
Tisknu tě k sobě jako svůj pramen živé vody
Piji z tvých ran a pokouším se žít
Chci tě pohltit
Chci tě podrobit
Ale jsi zemí, co těžko dobývá se
Chci tě mít
- zase
A chci se v tobě utopit
V tvých hormonech
V tvém prostoru
V tvém čase
Autor unstoppable, 20.04.2008
Přečteno 270x
Tipy 6
Poslední tipující: a_tao, Psavec, Vasta.Pasta, Ctěný pán
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jedním dechem

20.04.2008 07:38:00 | Vasta.Pasta

Povedené!

20.04.2008 07:13:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí