vesmír v nás

vesmír v nás

Anotace: ...

učení vědci k nebesům vzhlíží
střed vesmíru tam prý hledají

však nemluvně nejlíp ví
kde že se vesmír kříží

když nehledají v sobě samém
pak žádnou šanci nemají

ten střed je jenom v nás
ukrytý v hloubi našich srdcí
Autor milan nov, 20.04.2008
Přečteno 260x
Tipy 7
Poslední tipující: saddova, Lota, Rbb, Šerák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravdu máš ...

20.04.2008 16:34:00 | saddova

...hledáme, hledáme...a ani jsme si nevšimli, že vše je v nás...

20.04.2008 16:13:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí