Jen ty a já

Jen ty a já

Anotace: Někdy člověk zná někoho...koho ztratí, ale je s ním stále.

Údolí plné plachých stínů,
před tvými kroky se krčící,
toliko let, měsíců a týdnů,
co ty i já jsme mlčící.

Společně brouzdali ranní mlhou,
máčejíc si kotníky v rose,
ty mnou a já Tebou,
vůně Tvá lechtá v nose.

Vroucně Tvůj krk objímal,
do Tvé duše vstupoval,
krátkost dne jsem proklínal,
každému svítání s Tebou děkoval.

Už nikdy nebudeme tělo k tělu,
ku svítání na západě,
krvavé slunce navždy vzalo mi Tě,
víckrát nepohladím Tě po tváři,
v srdci jsme však navždy spolu,
pavučinou vzpomínek svázáni.
Autor HKvH, 20.04.2008
Přečteno 332x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Wyrda, Lachailla
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I když vzpomínky bolí,častokrát tě drží při životě...

07.12.2012 19:26:39 | čertík

Díky za vzpomínky.

20.04.2008 17:57:00 | Psavec

Ještě štěstí, že existují vzpomínky.

20.04.2008 16:47:00 | Wyrda

:o)

20.04.2008 13:13:00 | Lachailla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí