Jen tak se zastavit

Jen tak se zastavit

Anotace: a zůstat chvilku stát...

Jen tak se zastavit,
zůstat na chvilku stát,
rozkvést svoji náruč,
položit základ času okamžiku,
podívat se na nebe,
noční černé poseté diamanty,
či denní nádherně modré,
říci pár vět, o ničem jen pro úsměv,
podat si ruku s člověkem,
který do nás vrazil,
oplatit úsměv hodnému dítěti.

Jen tak se zastavit,
zůstat stát,
políbit neznámé tváře,
poděkovat jaru za nový život,
pokleknout před sluncem,
otevřít své vlastní maličké srdíčko…

Jen tak,
se zastavit,
a usmívat se…
Autor Láďa, 20.04.2008
Přečteno 269x
Tipy 12
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Bíša, Psavec, Lota, Šerák, Ctěný pán, Alan Black
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

I zde forma pokulhává za obsahem... škoda

20.04.2008 15:13:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí