Válka slov

Válka slov

Anotace: a nejen slov :)

Slova jako korálky,
náhrdelník zdobí,
vytáhl jsem do války,
plné hnusu - zloby.

Je to válka bez zbraní,
válka per a slova,
do ní jsme teď zabraní,
zas a zase - znova.

Jedno slovo druhé stíhá,
protivník se třese,
když se jazyk v ústech míhá,
tlak slov - neunese.

Porazil jsem protivníka,
na kolenou klečí,
jako osel divně hýká,
představte si - brečí!

Pak však změnil taktiku,
od slov přešel k činu,
v očích vidím paniku,
nepřiznal by - vinu.

Tak na mé tváři ozdoba,
teď fialově kvete,
proto pozor na slova,
já vám říkám - bděte!
Autor Obyčejný básník, 20.04.2008
Přečteno 320x
Tipy 7
Poslední tipující: ziriant, monterka, Ctěný pán, Psavec, labuť, saddova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slova jsou mocná zbraň...

09.06.2008 21:15:00 | monterka

..slova někdos těžce nese-
ještě hůře,pravda když v nich jest..

29.05.2008 21:26:00 | igniss

No jo no, někteří lidé hold neunesou porážku a řeší to jinak...Co nejde silou jde ještě větší silou :)

20.04.2008 16:10:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí