Temná hádanka

Temná hádanka

Anotace: ........

Věc které se všichni bojí,
a nikdo před ní neobstojí.
Věc co má snad tisíc forem,
a neřídí se podle norem.

Přichází a vždy se vrací,
každý po ní něco ztrácí.
Kdo jednou poznal její chuť,
ten zná jak chutná těžká rtuť.

Už víš co tím vším tady myslím?
Jaké tajemství to bude?
Proč v tu hodinu ještě nespím?
To SMRT je totiž všude!!!
Autor Nazgulll, 20.04.2008
Přečteno 539x
Tipy 1
Poslední tipující: Sana.sorrow
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí