Třeba Náhoda?

Třeba Náhoda?

Anotace: XXX

Tma, nikde nic. Zkusím sáhnou a nejednou blik!!! Co se stalo marně hledám a oči vzhůru marně zvedám. Ani světlo ani tma, jen šero mezi nimi. Kam, že se to dostalo, když tam a zpět to běhalo? Nikdo neví, jak to asi dalo trochu správné trasy. Dál než to znám, rychle k vám. Přejde den a potom noc. Nejdřív světlo a hned tmu, tobě Já je přinesu. Třeba jednou tyto dary řeknou, jak jste tenkrát brali. Kdyby se tak našel člověk, který se snadno nevzdává a laskavost v lidech poznává. Někdo víc ví a víc zná, o tom se mi stále zdá. Potkávám a vyptávám a stále není se mnou. Ona. Kdo? Ona. Vždyť stojí tady, blízko tebe. Stačí se tady rozhlednou nebo na ni pohlednout. Stůj a dej na náhodu.
Autor Breg, 20.04.2008
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: radexk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí