Výlet za kulturou

Výlet za kulturou

Anotace: Miluju muzikály a na Krysaře sem se těšila fakt moooc dlouho. Ale stálo to za to:-)

Dnes přišel ten velký den
kdy v skutečnost se mění sen
Nemůžu spát, tak brzo vstávám
sbohem všem doma pak rychle dávám.
A zbytek výpravy ve městě čeká
že my tam nejsme,trošku je leká
Ahojte všichni, jakpak se máte?
Jedeme do Prahy! Proč se tak loudáte?
Těším se dlouho,asi tak půl roku
dnes přišla ta chvíle,tak je mi do skoku:-)
...
Po té dlouhé a nudné cestě
jsme konečně v hlavním městě
Pořád máme času dost
takže jdem na Karlův most
Pak uličkami bloudíme
kde je Kalich,však nevíme
Naštěstí to dobře dopadlo
našly jsme to Landovo divadlo
Na Krysaře jdeme sem
opravdu se plní můj sen
Srdce mi velkým napětím buší
jaké to bude? Jen trochu tuší
...
Muzikál byl super,skvělý
Něco takového jste ještě neviděli
A na závěr-překvapení
Bude autogramiáda i foceni
A tak odcházím spokojená
podpisy mám a s Krysařem jsem vyfocená:-)
Autor kleopatra.sedma, 21.04.2008
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: jaňa, radexk
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkně podané :)

21.04.2008 22:20:00 | Puck

To je fajn že se ti to líbilo, a navíc to máš fakt moc hezky napsaný, jen tak dál (já ti říkala že každej má talent:))

21.04.2008 19:34:00 | jaňa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí