pořád

pořád

Anotace: trochu mě to vzalo a rozčílil jsem se

pořád se starat o ten svůj obraz
někam ho věšet oprašovat
vyměňovat rámy
přenášet z místnosti do místnosti
hlídat zda visí rovně
není nakřivo
pořád něco shánět
lítat po městech
silnicích
běhat po úzkých stezkách
sešlapaných trav
lítat po venku
po místnostech
po tvářích cizích kolemjdoucích
šprtat se hovadiny
zlepšovat svou cenu na trhu práce
na trhu přátelství
na trhu všeho co se dá prodat
pořád předvádět co umím
skrývat co mi nejde
a při tom se naparovat
usmívat
nekoulet očima
nenosit ruce v kapse
pořád dokazovat své schopnosti
pořád jen běžet ležet ohlížet se
a zároveň nebrat ohledy
a mít poruchy spánku
a klepat prsty do desky stolu
a nevědět o tom
nevědět vůbec nic
pořád jen něco
a pořád nic
jen čekat
kdy to jako příjde
kdy už to bude ono
kdy už budu jako že za vodou
a zas čekat
a odkládat na potom
potom a zas potom
doufat a snažit se
slyšet tak to je hochu ten život
co sis celý ty časy proboha myslel
doufat a smažit se vlastní šťávě...

a do toho všeho dejchat a jíst a všechny ty nutný věci
a do toho všeho vidět ty pitomý ksichty
ztopožený figury bezhlavých hňupů
vidět je jak jdou
usmívají se
vidět je úplně blbý ale jdou
valej se
maj sílu
valej se
maj sílu
sílu
sílu...
Autor radexk, 21.04.2008
Přečteno 216x
Tipy 6
Poslední tipující: Aniba, NikitaNikaT., janewe
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přinde mi to jako jakýsi výkřik, jistá nespokojenost, špatný život, ale na druhou stranu to má jistou šťávu, realitu a takový den denní běh života ...

26.04.2008 21:32:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí