... zapadnuté do fontány / Tvé tělo /

... zapadnuté do fontány / Tvé tělo /

Anotace: to není "ich" forma :-D

Nemám nic..

přesycen Tvým tělem

Tvou slastí

vzdycháním

nemám nic..

ani maturitu

vindro krále všech moří
odhal mi
své
půvaby

nemám nic

jen

svobodu

slova
Autor Jasmin de Paris, 21.04.2008
Přečteno 200x
Tipy 6
Poslední tipující: Renatka, Mango-Holka, smudlinek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí