Balada o boji

Balada o boji

Anotace: ....

Pozor chlapy, dneska to na nás budou sypat!

Poznal jsem hlíny vůni,
život kořenům dávajíc,
po kolena v blátivé tůni,
do kostí zima hlodajíc.

Na poli bílé květy,
v ranním oparu hmyz nebzučí,
oranice dělící dva světy,
chlorový mrak nás má v područí.

přes závoj slz bolestných,
bajonet do ledviny se boří,
nevystřelil jsem jediný náboj,
a přec duše má v pekle hoří.
Autor HKvH, 21.04.2008
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí