Hodinové ručičky

Hodinové ručičky

V zajetí času
co neúprosně běží

*nehnu se*

tak zastav se se mnou
proč čas z nás jen těží

odnáší krásné okamžiky
otočením ručiček

proč jenom
všichni

tak rychle vyrostly
z dětských botiček

tak spomal už
na chvíli

dej nám čas
chci slyšet znovu zas

duší hlas
nejen žít ve spěchu

kde tlukot srdce
je jen posledním zvukem

nač krmit se každý den
děsivým hlukem

vždyť krásné je
zastavit se

pozorovat tichou krásu
v úžasu

pozorovat
nezpozorovatelné

proč tak prosté věci
nejsou jen reálné

-'upadnout v úžasu'
-'třebas mne napadne'
-'*něco reálného*'
Autor padající do neznáma, 21.04.2008
Přečteno 245x
Tipy 6
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Psavec, Veru, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přesně! Proč jsou prosté věci tak nereálné??

25.06.2009 11:26:00 | zlomený a nanicovatý -__-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí