Minuta života

Minuta života

Anotace: ...no comment

Poslední minuta
do konce života
pach a chuť smrti
důstojnost drtí

Počítáš vteřiny
modlíš se k bohu
zoufale ptáš se
chvíli navíc chci,mohu?

Rukama objímáš hruď
a jen sípeš
supi jsou blízko
brzy už chcípneš

Promiňte drsnost mou
jen na ni mám páky
vždyť život je drsný
no a smrt....taky
Autor TeKa, 21.04.2008
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: Sana.sorrow, Veru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Odpuštěno. Za to, jak jsi to napsala. Dobrý:-)

21.04.2008 13:50:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí