Perfektní rodina..

Perfektní rodina..

Anotace: jo...fak úžasná..=( =/

T Kde je ti konec?
E Kam jsi zas zmizela?
T Ty jsi ta nejlepší,
I ikdyž jsi dospělá.

T Ulita stejná,
A však jádro se mění..
T Člověk, co miloval,
I dávno tam není.

M Oblaka kouře,
A hromady lží,
C sbal si svý věci,
E a zase jdi.
CH Nech naší rodinu zas v klidu žít,
O toho, kdo odešel, neumíš nahradit!

M To dobrý nevidíš,
A vždycky jsem ta špatná,
M vzpomínka na štěstí
I je mnohem víc než matná.

B Vzpomínáš ?Tenkrát,
R to se to žilo.
Á Co z toho všeho
Š nám dneska zbylo?
K Nevidíš, neslyšíš, jsi slepej láskou,
O oči máš navždycky překrytý páskou...

B V nevlastním pokoji
A jsem prý jen v pronájmu,
B však ty jsi ta jediná,
I kdo nemá mě v nezájmu.

JSME JAKO VÁZA,
ROZBITÁ NA KOUSKY,
JSME JAKO PAŘÍŽ,
V NÍŽ SE NEMLUVÍ FRANCOUZKY.
ÚŽASNÁ, BRILANTNÍ,
PERFEKTNÍ RODINA,
PERFEKTNÍ ZÁZEMÍ,
TAM VŠECHNO ZAČÍNÁ...
Autor Sana.sorrow, 21.04.2008
Přečteno 442x
Tipy 8
Poslední tipující: Jahodová kopretina, PoeziGirl, danaska, Marfuša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle je hodně pěkný...

24.04.2008 20:53:00 | PoeziGirl

O sobě jsi napsala, že ti zbývá buď psát básničky, nebo.. Moje rada zní, piš básničky. Umíš to dobře. A v téhle, i když je hodně smutná, máš nadhled. Držím ti palce, ať se ti daří v životě i v básnění.

24.04.2008 14:51:00 | danaska

V y n i k a j í c í !
Píšeš hlavně pro sebe a to je dobře.

23.04.2008 08:08:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí