Fénová

Fénová

Anotace: Ze sbírky: "Balady našich dnů"

Sbírka: Balady našich dnů

Fénová

Elektrický výboj
s molekulou vody,
na druhý břeh tě
doprovodí.

***

Jen tak stojím u vany
a fén v ruce třímám,
mám zavřená víčka
a vzpomínám.

Na to, co nebylo,
co není,
co nebude,
co se nikdy nezmění.

Na hořkost cukroví
tvých rtů,
na drsnost hedvábí
našich dnů.

***

Jak na jasné nebe
černá mračna,
do mysli se vkradla,
holka jedna panovačná.

***

Jen tak stojím u vany
a fén z ruky pouštím,
jsem blázen, morbidní,
ale neodpouštím.

Elektrický výboj
s molekulou vody,
na druhý břeh tě
...
Autor Miro Sparkus, 21.04.2008
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

další perfekt báseň.....mě se líbí ten konec, vlastně není žádnej ale kazdej si domyslí jak to dopadne

12.05.2008 16:08:00 | Emilinkaka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí