Schod

Schod

Anotace: nevím, jestli je to nostalgie, strach, proud všelijakých vzpomínek...když to jsou vlastně jen obyčejné schody...

Jak se stojí?
Na čtvrtém schodu
Chodby základní školy?
Jak se zpívá, jak myslí, vzpomíná?
Na smutné motivy zoufalé písně
Jež zůstala ve zdech,
Rozpita v obrázcích
Inkoustovou skvrnou.
Proplouvají tony
A drásají mysl a sténají.
Misi se s paprskem jarního slunce,
Který probodnul jíš nemocné srdce.
Tady na schodech základní školy
Na kterém přemýšlím.
Jak se tam stojí?
Autor Alisa 16, 21.04.2008
Přečteno 230x
Tipy 4
Poslední tipující: estrellita, Šerák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí