ČERNEJ ANDĚL

ČERNEJ ANDĚL

Anotace: bez komentáře

Ztrácíš se v temných stínech
topíš se ve svých splínech
Černej anděl je vedle tebe
snesl se z pekelnýho nebe
Dalších andělů slyšíš řev
však nevíš,jak tlumit jejich hněv
táhnou tě k sobě do temnot
dělí tě od nich jenom skok
Bude to rychlý pád
pak již budeš navždy spát
Odnesou tě na svých křídlech
vyprávět ti budou jejich příběh
Staneš se jednou z nich
nezmizíš,jak padlej sníh
Černí andělé ti otevírají bránu
už neucítíš ani jednu ránu
Teď již křídla máš
k horoucím peklů je rozpínáš!
Autor Lilith-m, 21.04.2008
Přečteno 304x
Tipy 6
Poslední tipující: Charibeja, fuu, Šerák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajimavé...k zamyšlení...

23.04.2008 13:50:00 | Zuzwisz

Tím, že uznáváš peklo, uznáváš i nebe?:)...

22.04.2008 10:17:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí