Signály

Signály

Anotace: z vesmiru

A další signály z vesmíru
prý co delám a jak se mám,
kolik hříchů už tu znám

kolik mostů už tu znám

a kolik cest vede přímo na západ.

(povídám, co to je za nápad
mám ráda ten svůj břeh)

Prý kdo mne asi spasí..?

kolik že je tech zrcadel
A jestli bych snad chtela zpátky
že z pohádky do pohádky
je jen malý krůček.

Co prý teď delám a kde jsem
a zda-li mám s sebou kalamář?
kdo jsem a jak se mám
kolik vesmírů tedy znám

A kdo mne teda spasí?!

Nikdo!

(Asi...)
Autor Franti, 21.04.2008
Přečteno 262x
Tipy 5
Poslední tipující: fialová, adida, Fish, Churry, Ctěný pán
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm... sigmaly ja si pamatuju ze sme s kamoskou skouseli pres satelit chytat mimozemstany:-D ale ne ted vazne.. je to moc krasny...

22.04.2008 15:14:00 | JohnyS

To je přesný. Taky je občas přijímám.

22.04.2008 08:56:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí