Tohle léto.

Tohle léto.

Anotace: Jen malé zamyšlení...

Tohle léto.

Léto tohoto roku
zdá se být poněkud podivné,
věčně se chmuří nebe,
slunce jasem svým odmítá potěšit,
v ranním vzduchu pára od úst jde,
chladno tak, až v nohy zebe,
když pouhých pár kroků,
přes promoklý trávník musíš projít.

Koupat se dá, jen neriskovat venku,
na krytých bazénech, mají teď návaly
a slunit se, takhle jen husí kůži pořídit,
naštěstí solární studia na každém kroku,
kdo nejel k moři, vystojí frontu,
bronz si stejně dokáže opatřit
a svůj ráj, teď mají jen houbaři,
v lesích je hub jako po dešti…
Autor Krtica, 22.07.2005
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí