Jen chvíli

Jen chvíli

Anotace: otevřen... v jiné dimenzi :-)

**

Břízy, odpolední třásně,
v chvíli než se zasní,
vydechují spousty barev.

Neumí to popsat básní,
chlad a obraz vůně, pohyb.

Sám pomalu a pod palmami
píše v záři,
slova,
obrazy.

Břízy, odpolední třásně,vánek,
něco jako sny a spánek,
v chvíli , kdy se zasní.

**
Autor StanK, 21.04.2008
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí