Jak zít?

Jak zít?

Anotace: Když se neví, proč se to udělalo a proč se to dál dělá a člověk se stejně už nemůže vrátit..

Jak vrátit ,co tolik
let se bralo a zas
to mít,i když z toho
zbylo málo.

Jak po šesti letech
toulek po duši a
lhářů odsouzení-
žít někde jinde..

Jak vnímat zas
trochu jiný způsob,
který ten, co
tolik let se žil,
se jen díky mě
kamsi vytratil.

Jak vrátit- to ,
co krásné bylo.

Jak žít,
když s jarem se to vytratilo..
Autor Liduška, 22.04.2008
Přečteno 220x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam, IvoMaria
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí