Božský optimismus...

Božský optimismus...

Anotace: ...

Dneska se mi bortí Nebe pod nohama
z Pekla prostě vzhůru stoupá hnusnej žár
a všechny ty vrstvy- mraky s oblohama
tenhle všivej sviňák prostě rozehřál....

Dnes mi peklo smaží duše od podlahy
Belzebub se hecnul- stvořil božskej hic
na houby jsou dneska veškerý mý snahy
nejradši bych poslal Peklo do Prčic.

Dneska se holt v nebi trochu zpotí svatí
a andělům- doufám, peří neshoří
klid, brzy to přejde, přátelé mí zlatí
Nebe přeci Peklo vždycky pokoří...

...aspoň doufám...

Váš Bůh
Autor Ayla, 22.04.2008
Přečteno 360x
Tipy 15
Poslední tipující: G.P., jehlaspichlas, WAYWARD, pejrak, Harr, Blázen? =), Angelon, Bíša, Psavec, prostějanek, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bůh je mtrev - Nietsche.
Nietsche je mrtev - bůh...

Tahle mě oslovila, přestože bůh je ... nebo vlastně pro mne - není...

21.09.2008 18:45:00 | G.P.

Ten podpis bych tam nedával.

24.06.2008 16:17:00 | zabiják

jee, to je ale nakopávka!

24.04.2008 20:10:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí