Omamná

Omamná

Anotace: *

Šlapat po sjetých květinách
plavat v opilých řekách
unášet se jejími narkotickými proudy
až domů do nikam
a tam nevystoupit,plout dál...
nechat hvězdy bez přestávky rádoby svítit

Je jako žít v rozbitém zrcadle
..v němž se nikdo nevzhlíží
Autor Human Shadow, 22.04.2008
Přečteno 226x
Tipy 4
Poslední tipující: Šerák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí