Je to výzva či co?

Je to výzva či co?

Anotace: Tak trochu k zamyšlení...

Tak dál tu spolu žijem
spolu i vedle sebe
a divíme se lidem
a nad nami modré nebe...

Kolem nás jsou lásky
veselé i smutné chvíle
i smuteční pásky
a velké i malé cíle.

Jedno je však jisté
žít a milovat je třeba
vždyť milovat je tak čisté
a i žal se s láskou vstřebá.

Každý den milovat se snaž
ať fyzicky či duševně
vždy novou šanci v žití zvaž
než končit denně v nálevně.

Je třeba soli k životu
a láska je tou solí
chce to jen míti ochotu
vnímat co druhé bolí.

Když přítele máš blízkého
jenž včas Ti ruku podá
pak je to cosi krásného
i když Tě smutek v duši bodá.

Vladyka 04 08
Autor vladyka, 22.04.2008
Přečteno 217x
Tipy 5
Poslední tipující: WAYWARD, Caracol, takova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...působivé.

29.07.2008 07:31:00 | WAYWARD

Máš pravdu,jako vždycky,líbí se mi tvé básničky.

23.04.2008 09:03:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí