Už je to tak...

Už je to tak...

Anotace: Čas nezastavíš...

Vidím jak přichází stáří
jak tiše plíží se
vidím vrásky v našich tvářích
jak prohlubují a množí se.

Tak čas nám ubíhá
jak s tím však smířit se
když mládí ubývá
a nejde vrátit se.

Pak život je třeba žít
v lásce a naplno
a nikdy netruchlit
pro to či pro ono.

Když nevíš kolik tu
osud Ti přidělil
možná,že mnoho let,či poslední minutu
divně to rozdělil.

Proč dobří odchází
a špatní zůstanou
proč někdy přichází
jen rána za ránou.

Proč jiný žije si
v klidu a pohodě
a jiný stýská si
po těžké nehodě.

Život je složitý
ale je třeba ho milovat
když láska slouží Ti
můžeš se radovat.

Vladyka 04 08
Autor vladyka, 22.04.2008
Přečteno 310x
Tipy 4
Poslední tipující: takova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ach jo,,,,,někdy nechápu jeho smysl(života)

23.04.2008 09:04:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí