bez rýmu

bez rýmu

Anotace: I bez rýmu se dají poeticky vyjádřit nevyřčená úskalí

je dobré žvýkat zkyslé olivy
a proměňovat akt pářících se kudlanek
v srdceryvnou skutečnost
je dobré svěsit ruce
a nechat šváby ústící z ušní lalůčků odejít
v klidu odejít
je dobré vyrvat cizí srdce z hrudi
ku kráse toho vlastního
je dobré otevřít oči
a nechat si do nich plivnout
nic netušícím nepřítelem
je dobré mlčet
je dobré dýchat
je dobré počkat si na smrt
tudíž je dobré žít
Autor fixuss, 22.04.2008
Přečteno 233x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí