Jaký bych ho chtěla...

Jaký bych ho chtěla...

Anotace: ...

Vrátit životu ten správný směr,
nebát se, zkusit něco nového...
Najít na všem špatném něco dobrého!

To bych si opravdu přála,
ale šance uskutečnit tenhle sen....
...................................
...........je moc malá...
Autor Kariš, 22.04.2008
Přečteno 222x
Tipy 2
Poslední tipující: qpal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí