Ve vlaku

Ve vlaku

Anotace: neznámé dívce z večerního vlaku

Venku utíkal svět
rozsvícené komíny nalévaly nebe do inkoustu
ve skle jsem viděl tvoji tvář
a vymyslel otázek spoustu

Co se ti blýská v přimhouřeném oku ?
studánka nebo ženská faleš ?
na kterém usínáš boku ?
se kterým ňadrem raději si hraješ ?

Až rychlík v protisměru s námi polekaně smýkl
rozbil tvůj obraz
pohnul rámem
uzavřel se další cykl
Autor zef, 23.07.2005
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí