Nepolapitelné

Nepolapitelné

Anotace: Jen tak jsem přemýšlela o štěstí a přišla jsem na to, že je asi nepolapitelné...takže šťastný člověk se tedy asi nikdy nenudí...

Mě chybí ke štěstí jen zmínka,
Jen o tom, že snad existuje.
Musí se schovat a pak najít,
Třeba že někdo polituje
Nad všežeroucím koloběhem,
Pří kterém unikají krásy
Bíle oděných plachých stromu
U kterých přemyšliš o spáse.
Možná jsem chaos - všechno ztratím.
Aspoň' mám čas na chvilku snění
Třeba že je to trochu smutné,
Pod stromem snít o tom, co není...
Autor Alisa 16, 22.04.2008
Přečteno 247x
Tipy 2
Poslední tipující: estrellita, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí