Večeře ve dvou

Večeře ve dvou

Anotace: neívm..

Pečeni v troubě zase jsem spálil
víno se vylilo na bílý ubrus
namísto abych ho do číše nalil
Z pečeně kuřecí zůstal jen trus

Tak zase nic nebude z večeře ve dvou
asi se snažím s přehnanou vervou
Pozval jsem na večer – koho já dobře vím –
pozval jsem sám sebe s ženským pohlavím

Marně tu čekám až zazvoním na zvonek
Venku se konají Slavnosti sněženek
Snad jsem se tam zastavil omladit se o léta
může snad něco víc chtít mladý poéta?
Autor Chašmodský, 23.04.2008
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: Lité, Isobel, radexk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí