Keď pršíš

Keď pršíš

Anotace: moj "milovaný"...

Keď pršíš,
Umiera moja láska
Presne tak ako vädnú kvety
Babieho leta.
Keď pršíš,
Stane sa z môjho
Farebného obrázka
Len rozmazané Nič.
Keď pršíš,
Chladia ma tvoje kvapky,
A je mi zima –
Keď pršíš ty,
Vždy zamrazí ma
Ten čudný tón
Tvojej osobnosti.
Keď pršíš,
Nepočujem ako plače nebo,
Počujem len tvoj hlas,
Čo smeje sa mi,
A moje jazierko trpezlivosti,
Do ktorého tak naivne
Odkladám všetky kvapky,
Pretečie, zakrátko.
Ver mi, nie som už dievčatko
S dvoma červenými stužkami.

Ale žiarivé slnko.

Keď ty pršíš….

Ty to vieš,
Ja nenávidím To.
Autor adida, 23.04.2008
Přečteno 208x
Tipy 9
Poslední tipující: spare, Zasněný básník, Franti, Psavec, Hannazka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Supertip!

11.07.2008 20:39:00 | spare

:) Bezva.

27.05.2008 16:02:00 | Zasněný básník

i mne...je to skvele, Andrejko..jen takove smutne...

24.04.2008 21:32:00 | Franti

Ahoj, mne sa to veľmi páči :)

23.04.2008 12:51:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí