Abeceda

Abeceda

Anotace: ... dnes mám od nich,co se znovu sešli, vnuka a vnučku...

Byla jsi písmeny v abecedě
psanými do linek lásky,
loukou v čase svítání,
obzorem, když slunce zapadá.

Četl jsem tě pomalu a bloudil
ve stínu otazníků. Už dohořel
knot svíčky, čekám
kdy slunce vyjde.

Otevřu novou knihu pohádek,
budu hledat vybledlé linky
tvého těla, a ptát se, jestli
nový příběh psát bys chtěla.
Autor Hančí, 23.09.2004
Přečteno 539x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí