Sukničkář

Sukničkář

Anotace: píseň

1.sloka
Když se kouknu do tvých očí,
tak vidím jen tu faleš
To jak si semnou zahráváš
Nenávidím podvodníky,
Nenávidím sukničkáře,
Nenávidím tebe
Ref:
Ty jsi ten podvoník,
Ty jsi ten sukničkář
Zlomil si mi srdce
ale tobě je to jedno
Jsi prostě ten pohodář,
Ten,kterýho nic nerozhází
Ten, co je vždycky v pohodě
2.sloka
Já se ptám: Proč mi to děláš?
Koukni se mi do očí a řekni proč?
víš miluju tě ale ty mě ne
Jen si semnou zahráváš
já ti to trpěla ale teď už ne!
Ref:
Ty jsi ten podvodník,
Ty jsi ten sukničkář,
Zlomil jsi mi srdce
ale tobě je to jedno
Jsi prostě ten pohodář
Ten,kterýho nic nerozhází
Ten,co je vždycky v pohodě
Autor Lůca Kaulitz, 23.04.2008
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí